Kick off De Rode Haen met NK Brandweerslanghangen

Op zaterdag 2 oktober vindt de kick off van De Rode Haen plaats. Vanaf dat moment wordt alles op alles gezet om geld, materialen en hulp in te zamelen om de brandweertoren achter de kazerne om te bouwen tot een interactief brandweermuseum met de naam De Rode Haen. De kick off duurt de hele dag en staat onder andere in het teken van een officieel openingsmoment en een primeur: het NK Brandweerslanghangen.

Kick off

Op zaterdag 2 oktober vindt de kick off van De Rode Haen plaats! Deze dag start om 10.00 uur. Om 12.30 uur is er een officieel openingsmoment. Op het terrein achter de kazerne en rondom de toren vinden er meerdere activiteiten plaats om alle belangstellenden te informeren over het project en geld in te zamelen voor de bouw. Zo vindt ook het NK Brandweerslanghangen plaats. Een primeur in Nederland!

NK Brandweerslanghangen

Het doel is simpel, blijf zo lang mogelijk hangen aan een brandweerslang. Verenigingen, vriendengroepen en individuen kunnen zich nu inschrijven om hieraan mee te doen! Een team bestaat uit 5 personen, namelijk 4 deelnemers en één coach. Gedurende de dag vinden er meerdere rondes plaats. Het team of de persoon die aan het einde van de dag bij elkaar opgeteld het langst is blijven hangen is Nederlands kampioen Brandweerslanghangen. De inschrijfkosten bedragen € 15,- voor teams en € 5,- voor individuen. Deelnemers dienen ouder te zijn dan 18 jaar.

Scroll naar boven