Ga je door het vuur voor De Rode Haen?

Ik wil graag sponsoren

Ga je door het vuur voor De Rode Haen? Wij zijn je eeuwig dankbaar!

Voor het behoud van de brandweertoren en om de toren te integreren in een nieuw te bouwen interactief museum is een bedrag nodig van zo’n € 150.000,-. Je kunt op alle mogelijke manieren een bijdrage leveren. Van geld tot bouwmaterialen. Hoe je ook bijdraagt: je bent onderdeel van een belangrijk stukje Valkenswaardse brandweerhistorie. 

De Belastingdienst heeft De Rode Haen de Culturele ANBI-status gegeven. ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Culturele instellingen zijn instellingen die actief zijn in erfgoed (een museum valt hieronder). Donateurs van Culturele ANBI’s hebben een extra belastingvoordeel, omdat voor hen extra giftenaftrek geldt.

Bent u particulier?

Particulieren komen in aanmerking voor een extra giftenaftrek in de aangifte inkomstenbelasting. Voor een schenking aan een culturele ANBI mag onder voorwaarden 1,25 keer het bedrag van de gift worden afgetrokken. Voor de voorwaarden en meer informatie hierover verwijzen we naar de website van de Belastingdienst. Of neem contact op met ons via penningmeester@derodehaen.nl

Bent u een bedrijf?

Bedrijven komen in aanmerking voor een extra giftenaftrek in de aangifte vennootschapsbelasting. Voor een schenking aan een culturele ANBI mag onder voorwaarden 1,5 keer het bedrag van de gift worden afgetrokken. Voor de voorwaarden en meer informatie hierover verwijzen we naar de website van de Belastingdienst. Of neem contact op met ons via penningmeester@derodehaen.nl.

Ik wil in euro’s bijdragen

We zijn blij met een financiële bijdrage. Je kunt je donatie doen via onze website (iDEAL) of via overschrijving naar het bankrekeningnummer van Stichting De Rode Haen. Het bankrekeningnummer van De Rode Haen is NL46RABO0370973399.

Maak een donatie

Kies een bedrag en doneer eenvoudig en veilig met iDEAL.

Bedrag

Ik wil bouwmaterialen sponsoren

Naast sponsoring in geld zijn we ook blij met sponsoring van materialen om de nieuwbouw te realiseren. Het ontwerp van de nieuwbouw staat bij een nieuw museum. Wil je materialen sponsoren voor de nieuwbouw, neem dan contact met ons op via info@derodehaen.nl.  Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Scroll naar boven